TEAM ALEQUI – DRESSYR

Alex
LOUISE SÄTTERMANN

ALEX

Louise ingår i landslagets B trupp och har vinster och placeringar i Grand Prix. Hon har har en lovande fem åring i stallet som tränar för Grand Prix och tar parallelt emot ekipage och hästar för utbildning. 

Charlotta Lundblad
Charlotta Lundblad

Headline

Charlotta är en Grand Prix ryttare med svenska och internationella meriter. Hon är en imponerande femfaldig SM finalist och har även ett brons från NM. Utöver detta har hon kvalificerat sig med tre olika hästar till Falsterbo 2014, 2016 samt 2018. Charlotta är en del av Plantskolan, en grupp begåvade ryttare som tränar för Liane Wachtmeister.

amanda barnestam edit 2
AMANDA BARNESTAM

BENICIA

Elitryttare i dressyr på dressyrstoet Benicia som tävlar framgångsrikt. Hon har tidigare tävlat den godkände hingsten Jarno RP 145 och erhållit bland annat Lag NM silver, individuellt NM brons, deltagit i Falsterbo Ponny kür och fina SM meriter.

My sandgren
MY SANDGREN

TWENTY TWO & DIRADO

My Sandgren är en framgångsrik dressyrryttare på internationell nivå tillsammans med hennes hingst Twenty Two. De har erhållit fem SM-guld, ett NM-silver, deltagit i två EM och segrade under Falsterbo Horse Show 2018.

TEAM ALEQUI – HOPPNING

HANNAH ÅKERBLOM

Mer information inom kort.

Signe-svensson
SIGNE SVENSSON

BRIGHT EYES & TÖRNROSA

SM-guld och silver i både kategori C och D i ponnyhoppning och ett av de starkaste ekipagen i Sverige. Tränar och tävlar aktivt ponnyerna Bright Eyes och Törnrosa. Tävlar Prins Carl Philips Pris 2018 under Sweden International Horse Show.

Ebby-Storm-Team
EBBY STORM

NOUGAT PC & MILLE

En av de mest framgångsrika ponnyryttarna i hoppning och har fina resultat i en yttersta eliten. Hon tävlar framgångsrikt med sina två ponnyer Nougat PC och Mille.