STOCKHOLM HORSE WEEK 2020

Återigen levererar Stockholm Horse Week ridsport i absoluta världsklass och i år går det av stapeln 12-14 juni 2020. 

Den prestigefulla hoppserien Longines Global Champions Tour har gjort sig kända för att ta ridsporten till några av de mest spektakulära platser som finns – från Eiffeltornet i Paris, Berlin, Shanghai, Doha, Madrid och Rom till Miami Beach. Stockholm är från 2019 en av få utvalda metropoler som nu kommer samla världens högst rankade ryttare inom hoppning för att tävla både individuellt och i lag.

Utöver LGCT och lagtävlingen GCL kommer veckan att bjuda på internationella klasser i dressyr och hoppning, nationell hoppklass samt U25 klasser i både hoppning och dressyr under Stockholm Horse Weeks flagg. Där till kommer det arrangeras två dressyrclinics och på evenemangsområdet kommer det traditionsenligt finnas en ridsportmässa.

En av målsättningarna med Stockholm Horse Week är att skapa en plattform och ett utbud för fler tävlingar för att visa den bredd som finns inom ridsporten.

MÄSSAN 2020 – MONTER E2

I år gör ALEQUI debut på Stockholm Horse Week, i monter E2 så missa inte möjligheten att träffa oss och handla dina favoriter till mässpriser. Vi ser fram emot att träffa dig!

Har du köpt biljett till Stockholm Horse Week ingår även inträde till Shopping Village samma dag. Se vilka utställare som kommer att vara på plats här.