VANLIGA FRÅGOR

När kommer min order?

Vi erbjuder gratis frakt och leverans på alla produkter inom EU. Ordern kommer att vara levereras inom 1-4 arbetsdagar, vanligen 1-2 dagar i Sverige. För mindre paket skickas vi med vanligt brev och produkterna skickas direkt till din brevlåda.

Hur gör jag en retur?

Om du känner att din produkts storlek och passform inte var rätt har du 30 dagar att lämna tillbaka eller byta din order.

Observera följande undantag till vår retur- och utbytespolicy:

  • Rabatterade varor är slutliga och kan inte returneras eller bytas ut
  • Returerade produkter måste ha taggar kvar och returneras i originalförpackningen
  • Returerade produkter får inte ha några synliga tecken på slitage eller användning
  • Skicka ett mail till info@alequi.com med detaljerna om den produkt du vill returera eller byta så kommer vi att guida dig vidare. Alla frakt och frakt i samband med retur eller byte betalas av köparen.

När din beställning har returnerats och mottagits av oss, kommer alla återbetalningar att ske via samma betalningsmetod som ditt ursprungliga köp. Vänligen tillåt upp till 14 arbetsdagar för din betalning ska returneras.

Alla returer och byten ska skickas till:
ALEQUI Equestrian AB
Håven 1
193 41 Sigtuna
Sverige

Är det säkert att betala hos er?

Vi erbjuder både Klarna Checkout och kortbetalning hos ALEQUI, Vi prioriterar vi att skydda dina data för att säkerställa att känslig information är säker.

Vi använder SSL-teknik (Secure Socket Layer) för att kryptera och skydda de data du skickar via Internet. Detta inkluderar alla betalningsuppgifter du anger på vår hemsida. Om SSL är aktiverat ser du ett hänglås högst upp i webbläsaren och du kan klicka på det här för att få mer information om registreringen av SSL digital certifikat.

Du kommer också att märka att när du tittar på webbadressen högst upp i webbläsaren ser du att den börjar med “https” istället för “http”. Det betyder att du är i säkert läge och att dina betalningsuppgifter är krypterade och säkra när de görs via vår hemsida.

SKICKA ETT MAIL TILL OSS