FÖRSÄLJNINGSVILLKOR

ÖVERSIKT

Denna webbplats drivs av ALEQUI Equestrian AB. På hela webbplatsen hänvisar termen ”vi”, ”oss” och ”vår” till ALEQUI Equestrian AB. ALEQUI Equestrian AB erbjuder denna webbplats, inklusive all information, verktyg och tjänster som är tillgängliga från denna webbplats till dig, användaren, villkorad av din godkännande av alla villkor, villkor, policyer och meddelanden som anges här.

Genom att besöka vår webbplats och / eller köpa något från oss, engagerar vi dig i vår ”Service” och accepterar att vara bunden av följande villkor (”Försäljninsgvillkor”, ” Användarvillkor”,”Villkor”). Dessa villkor gäller för alla användare av webbplatsen, inklusive men utan begränsning användare som är webbläsare, säljare, kunder, handlare och / eller bidragsgivare för innehåll. Vi förbehåller oss rätten att uppdatera, ändra eller ersätta någon del av dessa användarvillkor genom att lägga upp uppdateringar och / eller ändringar på vår webbplats. Det är ditt ansvar att regelbundet kontrollera denna sida för ändringar. Din fortsatta användning av eller tillgång till webbplatsen efter att eventuella ändringar har skickats innebär att de accepteras.

Vid beställning bekräftas inköpet endast när du får en orderbekräftelse från oss via e-post. En orderbekräftelse skickas inom 24 timmar efter det att beställningen har mottagits. Om leveranstider ändras, meddelas kunden så snart som möjligt. Köparen har alltid rätt att avbryta köpet utan kostnad innan de beställda föremålen skickas.

Vi förbehåller oss rätten att neka service till någon av någon anledning när som helst. Du måste vara arton år gammal eller äldre för att kunna använda den här webbplatsen. Om du är under arton, får du bara använda den här sidan med överenskommelse med, och under överinseende av, en förälder eller vårdnadshavare.

Online butiksvillkor

Du får inte använda våra produkter för olagligt eller obehörigt ändamål, eller kan du, vid användningen av Tjänsten, bryta mot lagar i din jurisdiktion (inklusive men inte begränsat till upphovsrättslagar).

Du får inte överföra några virus eller någon kod av destruktiv natur.

Ett brott mot eller brott mot något av villkoren kommer att leda till omedelbar uppsägning av dina tjänster.

Allmänna villkor

Du förstår att ditt innehåll (ej kreditkortsinformation) kan överföras oskriven och involvera (a) överföringar via olika nätverk, och (b) ändras för att överensstämma med och anpassa sig till tekniska krav för anslutande nätverk eller enheter.

Kreditkortsinformation krypteras alltid under överföring via nät. Du samtycker till att inte reproducera, kopiera, kopiera, sälja, sälja eller utnyttja tjänsten, användningen av tjänsten eller tillgång till tjänsten eller någon kontakt på webbplatsen genom vilken tjänsten är tillhandahålls, utan uttryckligt skriftligt tillstånd från oss. De rubriker som används i detta avtal ingår endast för enkelhets skyld och kommer inte att begränsa eller på annat sätt påverka dessa villkor.

Noggrannhet, fullständighet och aktuell information

Vi är inte ansvariga om information som görs tillgänglig på denna webbplats inte är korrekt, komplett eller aktuell. Materialet på denna webbplats är endast för allmän information och bör inte åberopas eller användas som den enda grunden för att fatta beslut utan att samråda med primära, mer exakta, mer fullständiga eller mer aktuella informationskällor. Vilket som helst beroende av materialet på denna sida är på egen risk.

Den här webbplatsen kan innehålla viss historisk information. Historisk information, nödvändigtvis, är inte aktuell och tillhandahålls endast som referens. Vi förbehåller oss rätten att när som helst ändra innehållet på denna webbplats, men vi har ingen skyldighet att uppdatera någon information på vår webbplats. Du godkänner att det är ditt ansvar att övervaka förändringar på vår webbplats.

Produkter eller tjänster

Vissa produkter eller tjänster kan vara tillgängliga uteslutande online via webbplatsen. Dessa produkter eller tjänster kan ha begränsade kvantiteter och är endast föremål för retur eller utbyte enligt vår returpolicy.

Vi har gjort allt för att så mycket som möjligt visa de färger och bilder på våra produkter som finns i butiken. Vi kan inte garantera att din bildskärms display med vilken färg som helst kommer att vara korrekt.

Vi förbehåller oss rätt, men är inte skyldiga att begränsa försäljningen av våra produkter eller tjänster till någon person, geografisk region eller jurisdiktion. Vi kan utöva detta rätt från fall till fall. Vi förbehåller oss rätten att begränsa kvantiteterna av produkter eller tjänster som vi erbjuder. Alla beskrivningar av produkter eller produktpriser kan ändras när som helst utan föregående meddelande, efter eget gottfinnande. Vi förbehåller oss rätten att upphöra med någon produkt när som helst. Alla erbjudanden på produkter eller tjänster som görs på denna webbplats är ogiltiga när det är förbjudet.

Vi garanterar inte att kvaliteten på produkter, tjänster, information eller annat material som köpts eller erhållits av dig kommer att uppfylla dina förväntningar eller att eventuella fel i Tjänsten kommer att rättas.

Noggrannhet för fakturering och kontoinformation

Vi förbehåller oss rätten att vägra någon beställning du placerar hos oss. Vi kan, efter eget gottfinnande, begränsa eller avbryta köpta kvantiteter per person, per hushåll eller per order. Dessa begränsningar kan innefatta beställningar som är placerade av eller under samma kundkonto, samma kreditkort och / eller order som använder samma fakturerings- och / eller leveransadress. Om vi ändrar eller avbryter en beställning kan vi försöka att meddela dig genom att kontakta e-postadressen och / eller faktureringsadressen / telefonnumret som gavs vid beställningstillfället. Vi förbehåller oss rätten att begränsa eller förbjuda order som enligt vår enda dom verkar vara placerade av återförsäljare, återförsäljare eller distributörer.

Du samtycker till att tillhandahålla aktuell, fullständig och exakt inköps- och kontoinformation för alla inköp som gjorts i vår butik. Du godkänner att du snabbt uppdaterar ditt konto och annan information, inklusive din e-postadress och kreditkortsnummer och utgångsdatum, så att vi kan slutföra dina transaktioner och kontakta dig efter behov.

För mer detaljer, se vår Returpolicy.

Tredjepartslänkar

Vissa innehåll, produkter och tjänster som finns tillgängliga via vår tjänst kan innehålla material från tredje part.

Tredjepartslänkar på denna webbplats kan rikta dig till tredje parts webbplatser som inte är anslutna till oss. Vi är inte ansvariga för att granska eller utvärdera innehållet eller noggrannheten och vi garanterar inte och ansvarar inte för material från tredje part eller webbplatser eller för andra material, produkter eller tjänster från tredje part.

Vi är inte ansvariga för skada eller skador i samband med köp eller användning av varor, tjänster, resurser, innehåll eller andra transaktioner som görs i samband med tredje parts webbplatser. Läs noga igenom tredje parts policies och rutiner och se till att du förstår dem innan du går in i en transaktion. Klagomål, påståenden, oro eller frågor angående produkter från tredje part ska riktas till tredje part.

Användarkommentarer, feedback och andra inlägg

Om du på begäran skickar vissa specifika inlägg (till exempel tävlingsbidrag) eller utan förfrågan från oss skickar du kreativa idéer, förslag, förslag, planer eller annat material, oavsett om du är online, via e-post, via post eller på annat sätt (”kommentarer”) godkänner du att vi, när som helst, utan begränsning kan redigera, kopiera, publicera, distribuera, översätta och på annat sätt använda eventuella kommentarer som du vidarebefordrar till oss. Vi är och ska inte vara skyldiga att (1) behålla några kommentarer i förtroende (2) att betala ersättning för eventuella kommentarer; eller (3) för att svara på eventuella kommentarer.

Vi får, men har ingen skyldighet att övervaka, redigera eller ta bort innehåll som vi bestämmer enligt vårt eget gottfinnande är olagliga, kränkande, hotande, kränkande, förolämpande, pornografiska, obscena eller på annat sätt anstötliga eller bryter mot partens immateriella rättigheter eller dessa användarvillkor .

Du godkänner att dina kommentarer inte bryter mot någon tredjeparts rättigheter, inklusive upphovsrätt, varumärke, integritet, personlighet eller annan personlig eller proprietär rättighet. Du samtycker vidare till att dina kommentarer inte kommer att innehålla skadliga eller på annat sätt olagliga, missbrukande eller obscena material eller innehålla något datavirus eller annan skadlig kod som på något sätt kan påverka driften av Tjänsten eller någon relaterad webbplats. Du får inte använda en falsk e-postadress, låtsas vara annan än dig själv eller på annat sätt vilseleda oss eller tredje part om ursprunget till eventuella kommentarer. Du är ensam ansvarig för eventuella kommentarer du gör och deras noggrannhet. Vi tar inget ansvar och tar inget ansvar för eventuella kommentarer som läggs fram av dig eller någon tredje part.

Fel, felaktigheter och utelämnanden

Ibland kan det finnas information på vår webbplats eller i Tjänsten som innehåller typfel, felaktigheter eller försummelser som kan relatera till produktbeskrivningar, prissättning, kampanjer, erbjudanden, fraktkostnader, transiteringstid och tillgänglighet. Vi förbehåller oss rätten att korrigera eventuella fel, felaktigheter eller utelämnanden och ändra eller uppdatera information eller avbeställa beställningar om någon information i Tjänsten eller på någon relaterad webbplats är oriktig när som helst utan föregående meddelande (inklusive efter beställning) .

Vi åtar oss ingen skyldighet att uppdatera, ändra eller klargöra information i Tjänsten eller på någon relaterad webbplats, inklusive men inte begränsat till prisinformation, med undantag av vad som krävs enligt lag. Inget specifikt uppdaterings- eller uppdateringsdatum som tillämpas i Tjänsten eller på någon relaterad webbplats ska tas för att ange att all information i Tjänsten eller på någon relaterad webbplats har ändrats eller uppdaterats.

Priser

Priserna för våra produkter kan ändras utan föregående meddelande.

Vi förbehåller oss rätten att när som helst ändra eller avbryta tjänsten (eller någon del eller innehåll) utan föregående meddelande.

Vi ska inte vara ansvariga för dig eller någon tredje part för ändringar, prisändringar, upphävande eller upphörande av tjänsten.

I de fall fakturor inte betalas före förfallodagen debiteras ränta till primärränta + 9,00%. Den sista åtgärden är inkasso. Genom att beställa i vår webbutik godkänner du villkoren för ALEQUI Equestrian AB.

Betalningsalternativ / villkor

Vi erbjuder både Klarna Checkout och Paypal som betalningsalternativ. Med Klarna kan du välja betalning via kredit- eller betalkort eller via ditt clearingkonto när delbetalning är möjlig. Klarna Checkout accepteras för betalningar från Sverige, Norge, Finland, Tyskland, Österrike, Nederländerna och Storbritannien. För alla andra europeiska länder kan betalning ske via Paypal Express Checkout. Mer information om PayPals webbplats här.

Frakt

Vi erbjuder gratis frakt inom Sverige vid beställning över 499 kr. Vid beställning över 499 kr debiteras en avgift på 69 kr. DHL och Postnord används för transport av post och paket och vi följer lagen om Distans- och försäljningslagen (2005: 59).

Beställningar som gjorts före klockan 11 på arbetsdagar utan helgdag behandlas samma dag och levereras normalt inom 1-3 arbetsdagar inom Sverige.

Internationella beställningar kan levereras inom 2-7 arbetsdagar.

”Arbetsdagar” utgör dagar under en normal arbetsvecka från måndag till fredag.

Leveransförseningar

Vid leveransförseningar är vi inte ansvariga för någon skada, förlust, anspråk eller några direkta, indirekta, oavsiktliga, straffande, speciella eller följdskador av något slag.

Skadat gods

När du får dina varor är det viktigt att du omedelbart granskar din produkt. Om du har fått en felaktig eller skadad produkt, kontakta oss så snart som möjligt via e-post på info@alequi.com.

Retur och byte

Vi följer Distans och försäljningslagen i Sverige (2005: 59) – som ger alla icke-företagskunder möjlighet att returnera och byta alla inköp inom en 14-dagars avbokningsperiod.

Alla objekt måste vara oanvända och i originalförpackningen och etiketterna. Alla frakt och frakt i samband med avkastning eller utbyte betalas av köparen.

Dessutom erbjuder vi alla köpare utbyte av sina beställda varor inom 30 dagar från det att du beställde varorna. Detta gäller endast oanvända produkter.

Eventuell byte / retur ska skickas till:

ALEQUI Equestrian AB
Frejgatan 12
113 49 Stockholm
Sweden

Alla frakt i samband med byte eller retur betalas av köparen. Vid returer återbetalas dina pengar, med avdrag för 59 kr för att täcka kostnader för frakt och emballage. Kostnaden för frakten kvarstår alltid och återbetalas inte. Återbetalning sker genom samma betalsätt som du använde vid ditt köp. 

Återbetalning

När din beställning har returnerats och mottagits av oss, kommer alla återbetalningar att ske via samma betalningsmetod som ditt ursprungliga köp. Vänligen tillåt upp till 14 arbetsdagar för din betalning ska returneras.

Reservationer

Vi förbehåller oss rätten till prisändringar som orsakas av stora prisavvikelser från våra leverantörer, stavfel eller andra fel som ligger utanför vår kontroll. Läs mer om oförutsedda händelser i avsnittet Force Majeure nedan.

Skydd av personuppgifter

I samband med registrering och beställning godkänner du att vi lagrar och använder dina uppgifter i vår verksamhet endast för att slutföra och tillhandahålla den tjänst som du förväntar oss av oss. Enligt GDPR (Allmänna dataskyddsåtgärd) har du rätt att få den information vi har lagrat på dig och om du anser att det är felaktigt eller irrelevant kan du begära rättelse eller borttagning från vår kunddatabas. Om så är fallet, kontakta vår kundtjänst på info@alequi.com. Vi förklarar också att vi inte kommer att sälja eller överföra personuppgifter (se vår sekretesspolicy).

Ej uthämtade paket

När ditt paket anländer till en distributionspunkt ställs ett meddelande via e-post eller SMS till dig. När du lägger beställningen ansvarar du för att ge korrekta detaljer som mobilnummer, din leverans och e-postadress.

Om du inte hämtar ditt paket förbehåller vi oss rätten att debitera en administrativ avgift.

Force Majeure

I händelse av krig, naturkatastrofer, strejk, regeringens beslut och liknande händelser utanför vår kontroll, vilket resulterar i att vi inte uppfyller de avtalsvillkor och åtaganden som åligger oss, är vi inte ansvariga eller ansvariga för brott mot avtal och vi släpps från våra skyldigheter att uppfylla någon del av dessa villkor.

Förbjudna användningsområden

Förutom andra förbud som anges i användarvillkoren är du förbjuden att använda webbplatsen eller dess innehåll: (a) för olagligt syfte, b) att uppmana andra att utföra eller delta i olagliga handlingar, (c) att bryta mot internationella, federala, provinsiella eller statliga bestämmelser, regler, lagar eller lokala förordningar, d) att åsidosätta eller bryta mot våra immateriella rättigheter eller andra människors immateriella rättigheter e) Att trakassera, misshandla, förolämpa, skada, anklaga, förtala, avskräcka, skrämma eller diskriminera på grund av kön, sexuell läggning, religion, etnicitet, ras, ålder, nationellt ursprung eller funktionshinder. (f) lämna in falsk eller vilseledande information (g) ladda upp eller överföra virus eller någon annan typ av skadlig kod som kan eller kan användas på något sätt som påverkar tjänstens funktionalitet eller funktion eller av någon relaterad webbplats, andra webbplatser eller Internet; (h) att samla in eller spåra andras personuppgifter (i) till spam, phish, pharm, påskott, spindel, krypa eller skrapa; (j) för oanständigt eller omoraliskt syfte eller (k) att störa eller kringgå säkerhetsfunktionerna hos Tjänsten eller någon relaterad webbplats, andra webbplatser eller Internet. Vi förbehåller oss rätten att säga upp din användning av Tjänsten eller någon relaterad webbplats för att bryta mot någon av de förbjudna användningarna.

Ansvarsfriskrivning; Ansvarsbegränsning

Vi garanterar inte, garanterar eller garanterar att din användning av vår tjänst blir oavbruten, i tid, säker eller felfri.

Vi garanterar inte att resultaten som kan erhållas från användningen av tjänsten är korrekta eller tillförlitliga.

Du godkänner att vi från tid till annan kan ta bort tjänsten under obestämd tid eller avbryta tjänsten när som helst utan föregående meddelande.

Du är uttryckligen överens om att din användning av eller oförmåga att använda tjänsten är på egen risk. Tjänsten och alla produkter och tjänster som levereras till dig via tjänsten är (förutom vad som uttryckligen anges av oss) tillhandahållna ”som är” och ”som tillgängliga” för din användning, utan någon representation, garantier eller villkor av något slag, antingen uttrycka eller implicerade, inklusive alla underförstådda garantier eller villkor för säljbarhet, säljbar kvalitet, lämplighet för ett visst syfte, hållbarhet, titel och icke-överträdelse.

ALEQUI Equestrian AB, våra styrelseledamöter, tjänstemän, anställda, dotterbolag, agenter, entreprenörer, praktikanter, leverantörer, tjänsteleverantörer eller licensgivare är under inga omständigheter ansvariga för skada, förlust, anspråk eller någon direkt, indirekt, oavsiktlig, straffande, speciell , eller följdskador av något slag, inklusive, utan begränsning, förlorade vinster, förlorade intäkter, förlorade besparingar, förlust av data, ersättningskostnader eller liknande skador, oavsett om de är baserade i kontrakt, skadestånd (inklusive försumlighet), strikt ansvar eller annars som uppstår från din användning av någon av tjänsterna eller produkter som skaffats med tjänsten eller för något annat krav som på något sätt är relaterade till din användning av tjänsten eller någon produkt, inklusive men inte begränsade till några fel eller försummelser i något innehåll, eller eventuella förluster eller skador av något slag som uppkommit till följd av användningen av tjänsten eller något innehåll (eller produkt) som postas, överförs eller på annat sätt görs tillgängligt via tjänsten, även om de är rådgivna om deras möjlighet. Eftersom vissa stater eller jurisdiktioner inte tillåter uteslutning eller begränsning av ansvar för följdskador eller tillfälliga skador, i sådana stater eller jurisdiktioner, ska vårt ansvar begränsas till den maximala omfattning som lagen tillåter.

Skadeersättning

Du godkänner att skada ALEQUI Equestrian AB och vår förälder, dotterbolag, dotterbolag, samarbetspartners, tjänstemän, regissörer, agenter, entreprenörer, licensgivare, tjänsteleverantörer, underleverantörer, leverantörer, praktikanter och anställda, oskadlig från något krav eller krav, inklusive rimliga advokatavgifter, som görs av någon tredjepart på grund av eller som uppstår på grund av ditt brott mot dessa användarvillkor eller de dokument som de innehåller som referens eller ditt brott mot någon lag eller tredje parts rättigheter.

Uppsägning

Parternas skyldigheter och skulder som uppkommit före uppsägningsdagen ska överleva uppsägningen av detta avtal för alla ändamål.

Dessa användarvillkor är effektiva såvida inte och ändå upphört av dig eller oss. Du kan när som helst säga upp dessa användarvillkor genom att anmäla att du inte längre vill använda våra tjänster eller när du slutar använda vår webbplats.

Om du i vår enda dom misslyckas, eller vi misstänker att du har misslyckats, att följa alla villkor eller villkor i dessa användarvillkor, kan vi också säga upp detta avtal när som helst utan föregående meddelande och du kommer att förbli ansvarig för alla belopp som ska betalas till och med datum för uppsägning och / eller kan följaktligen neka dig tillgång till våra tjänster (eller någon del därav).

Hela överenskommelsen

Underlåtenhet att utöva eller verkställa någon rättighet eller bestämmelse i dessa användarvillkor ska inte utgöra ett upphävande av sådan rättighet eller bestämmelse.

Dessa användarvillkor och eventuella policyer eller operativregler som vi lägger upp på denna webbplats eller i fråga om Tjänsten utgör hela avtalet och förståelsen mellan dig och oss och styr din användning av Tjänsten och ersätter eventuella tidigare eller samtidiga avtal, meddelanden och förslag , antingen muntligt eller skriftligt, mellan dig och oss (inklusive, men inte begränsat till, några tidigare versioner av användarvillkoren).

Eventuella otvetydigheter vid tolkningen av dessa användarvillkor får inte tolkas mot utarbetande parten.

Gällande lag

Dessa användarvillkor och eventuella separata avtal där vi tillhandahåller er tjänster ska regleras av och tolkas i enlighet med Sveriges lagar.

Ändringar av villkoren

Du kan granska den senaste versionen av villkoren när som helst på den här sidan.

Vi förbehåller oss rätten att, efter eget gottfinnande, uppdatera, byta eller ersätta någon del av dessa användarvillkor genom att lägga upp uppdateringar och ändringar på vår webbplats. Det är ditt ansvar att regelbundet kontrollera vår hemsida för ändringar. Din fortsatta användning av eller tillgång till vår hemsida eller Tjänsten efter att eventuella ändringar i dessa användarvillkor har skickats ut innebär godkännande av dessa ändringar.

Kontaktinformation

Frågor om användarvillkoren ska skickas till oss på info@alequi.com.